27 Haziran 2011 Pazartesi

Soguk sehir Kars'a Tasiniyoruz




Selam en az bir köpek kadar  sadik okuyucularim canlarim,

Bu ara telasemiz pek fazla. Viyana'daki bohem hayatim bitiyor ve Kars'a tasiniyorum. Kasar ve bal heykellerini bizzat yerinde görüp sizlerle paylasacagim. Önümüzdeki iki yil maceralarimi Kars'tan bildirecegim. Buradaki gibi sakin bir hayatim olmayacagini düsünüyorum basetmem gereken sokak köpegi arkadaslarim ve bir takim komsularim olabilir. Deli ailesi tasindi diye belki cocuklar kuyrukuma teneke bile baglamak isteyecekler. Türkiye'nin her yerinde sartlar biz köpekler ve diger hayvan dostlarim icin sikintili. Neyseki annem Sunny ablama 12 sene Türkiye'de baktigi icin basimiza geebilecek olanlara karsi tecrübeli.

Benim icin ise nerde yasadigim  cok önemli degil. Annem babam yanimda olsun kuru degil yas mama versinler kosma hakkim sakli kalsin yeter. Su an icin tek sikintim ucak yolculugu. Simdiye kadar ben rahat edeyim diye hep arabayla gittik geldik saga sola. Bu benim ilk ucusum olacak. Igne falan bir seyler diyorlar bana caktirmadan ama bilemedim tam olarak. Bir de beni koyacaklari travel box u gördüm göreli gözüme uyku girmiyor. Neden ben diyorum neden ben o degil (gelecek bebi)



Ne yapacagimi sasirdim. Islerimi yoluna koyayim bol fotograf ve video ile dönecegim. Veterinerden sagliklidir ucabilir raporu almam, kemiklerimi oyuncaklarimi kolileyip yiyecek ve kirilacak olmak üzre ikiye ayirmam, köpek parklarindaki arkaaaslarimla vedalasmam gerek. Cok is var cooook.

Hadi selametle

14 Haziran 2011 Salı

Secim hezimeti ile inzivaya cekildim baktim olmuyor yaydim kendimi cime böcege



                          Üzüntüden büzülmüs dudagim fotografta cok net görülebilir..

Evet dostlarim bir secim yarisi daha sona erdi. Yasadigim hayal kirikligi tarif edilemez. Yukarida gördügümüz benim secim sandigim. Pembe olduguna bakmayin promosyon oldugu icin rengi o sekil fakat önemli olan rengi degil icindeki. Pazar sabahi merakla sayimimi yapmak üzere actim sandigi. Karsilastigim manzara korkunctu. Sandiktan cikan tek sey kuru mamaydi. Evet günlük hayatta dahi karsilasmaya kokusuna o tikir tikir sesine tahammül edemedigim kurular sandigimdaydi. Günlerce twitter ve blogumda yaptigim secim vaadlerim duyurularim arkaaslarima temsil hakki taninmasi adina verdigim onca emek bosa gitti. Birilerinin komplosuna kurban gittim. Zekam ve politika yetenegim kiskanildi ve dis gücler tarafindan engellendim. Tüm bunlar kafami cok bozdu ve Avusturya'nin issiz bir göl kenarinda cadirimi ve bizimkileri alip kampa gittim.


Gece olunca hüzünledim tüm bunlari haketmek icin ne yaptigimi düsündüm acaba ampulüm yok diye mi bu hallerdeydim bilemedim...


                                                  Uzaklara daldim boynumu büktüm...


Fakattt sonunda ammmaaaann ottto sen deeeeeeeee dedim attim kendimi cimlere actim göbekleri her yerleri salladim popomu American Kennel a karsi:)

6 Haziran 2011 Pazartesi

Kaziyorummmm Kaziyorummmm günler cabuk gecsin diye..



Madenci Dostlarima Selam olsun.. 


Onlar kadar tehlikeli sartlarda calismiyorum ama evet ben de emege ve emkciye
duydugum saygi adina bir isgünü videomu paylasmak istedim. (su Serpil cirlamasaymis Otto Otto diye iyiymis..)




Yeraltında ezilenler yeryüzüne seslenirler
Madenler bizim derler gerekirse ölüm derler
Günü geldi grev derler dost
Artık kaybedecek birşey yok




Bu da annemin sevdigi bir parcadan bir bölüm kiramadim koydum bloguma..
















Emektar Madenci Otto
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...