22 Ağustos 2012 Çarşamba

Ne Güzel Gölümüzdün Sen Karagöl


3 ay olmus suraya iki satir bir seyler yazdirmayali.. O arada ömrümden 3 ay gitmis bir köpek icin ne kadar cok ne kadar uzun bir süre biliyor musunuz?  Dedim ama hep dedim "kadin sevennlerim var, bekleyenlerim var, kamuya halka mal olmus biriyim sorumluluklarim var" dinletebildim mi hayir neden cünkü ben sakkali bir terrier degilim kaymak gibi bir vizslayim.. Yazmadigim 3 ay icinde hayatimda cok mu degisiklik oldu hayir, radikal kararlar mi aldim nerdeeeee, bir sevgilim mi oldu, patisini mi tuttum, dudaaanaaa dudaaaaami mi ilistirdim ?ihhh ama benim de kendime göre bir yasantim ar elbet..

Iki günlügüne Artvin Savsat Karagöl'e gittik. Malumunuz Türkiye'ye tasindik diye sevinirken neredeyse Türkiye'ye daha uzak yerlere düstük.. Tatil icin yakin yerler kesfedelim diyoruz cokca.. Karagöl'de birtakim olaylara girdim ve bunu da yazmadan edemedim.. Koltuga isedim, nohutun oyuncaklarini kacirdim, inek esssek boklarinda debelendim ve dikkat cekerek kadini bilgisayara oturttum..

Neler mi yaptim sorma kaaades pek eglendim..



                                    Zorlu bir yolculuk sonucu vardik Karagöl'e



                O kaaaa midem bulandi ki insem mi inmesem mi bilemedim. Saskindim.


Benimkiler yerlesirken odaya girmemekte israr ettim hava almaliydim.. Bu hayvan dostu isletmeyi kesfetmeliydim..





Odaya cikip azcik annem ve nohutla balkon keyfi yaptim. Nerelere isemeli nerelere isememeliyim neden yataklara cikmamaliyim gibi uzuuuuun bir nutuk cektiler.. Koltuga kivrilip dinliyormus gibi yaptim.


                                                              Sonra yürüyüse ciktik


                                                           Yaylalarda horon teptik



Burasi evim olsun beni geri götürmeyin kurban olayim haci dedim bah ne guzel oldum önünde dedim  sahibisi geldi kovaladi.. kifmet..













Ve tabi ki yaptim göle girdim. Balik koktum biraz da kurbaga koktum.. Dönüs yolunda hala kokuyorum diye söylendiler .. Umrumun ucu olmadi sefaaam ossun oh oh


                     Saga sola da isedim mi varligim sanim söhretim yayilsin ortaliklara




                           Bu durumu aciklayamiyorum kuduz gibi uctum zipladim


Capon baliklari bile vardi gölde.. Ilk defa gördüm kirmizi köpek Otto kirmizi baliklardan hoslanmadi ortamda tek olmayi dikkatleri üzerime cekmeyi severim.



                                                                  Ayrilik hüznü.

Kirmizi Usak OTTO.


4 yorum:

zOiplaNet dedi ki...

Evin sahibi kovaladı mı seni :)))) kıyamam :))) negzel gezmişsin otto.. annen de negzel fotolamis.. bayıldım oralara.. aciklayamadigin uçma fotolarına da cok güldüm :))) arayı açma bu kadar gülüp eğleniyoruz şurada.. annene söyle yazsın iki satır.. öpuldunuz efenim..

ottoluk dedi ki...

zoi apla sen de blog accakmissin öle duydum.. iki satir twit okucaz diye helecanlanmayalim dolu dolu okuyup gülelim biz de yahu

Unknown dedi ki...

nerdesiniz yaa? negzel yermiş orası ayrıca.ağzımın suyu aktı kenardan kenardan.
o değil de nohut nohut dediğiniz bebe dağ gibi taş gibi olmuş. maşallahhhh.

ottoluk dedi ki...

@Banyo Suyu Artvin Savsat karagöl.. Masal gibi bi yer bir tane yap islet devret tarzi 4 5 odali pansiyon var baska da yapi yok gölün cevresinde.. Göl kadar cevresinde köyler yaylalar da harikaydi.. Isletmenin hayvan dostu olmasi da ayri bi güzellik.. Insan kalkip gitmez ama yolu düsüp de ugramazsa cohayip:) Nohut can 1.800 kg 32 haftalik dogdugunda bu ünvani fazlasiyla hakediyordu simdi karta kacti tabi:):):)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...