14 Şubat 2011 Pazartesi

Belki de Gerçek Anne Babamı Buldum...


Dün gece bizimkiler uyurken ortalığı karıştırmak istedim. Canım babamın terliklerini kemirmekten sıkılınca değerli evrak parçalayarak dikkat çekmek istedim.Ancak üzerinde adımın yazılı olduğu mavi bir pasaport bulunca çok heyecanlanıp onu parçalamaktan vazgeçtim. Meğer annem ve babamdan çok önce Avrupa Birliği vatandaşı olmuşum ve FCi denen garip bir kurumdan onaylı belgede gerçek annemin ve babamın ismini gördüm. Babamın adı Pengo' ymuş çok ödüller almış o kadar ödüller almış ki buraya yazmaya sığmaz. Babam hakkında biraz araştırma yapmak üzere bilgisayarın başına geçtim.Macaristan' da biz Q klavye kullanıyoruz ama Hikmet ve Serpil' in bilgisayarı F klavye. Bu beni oldukça yavaşlattı fakat araştırmalarım sonucunda bir kaç fotoğrafa ulaştım. bunlar noter onaylı gerçek belgelerdir. Bu belgeler sayesinde aslında özgürlüğüme kavuşabilirim ama bu büyük bir salaklık olur çünkü burada istediğim kadar şımarabiliyorum ve hiç dayak yemiyorum.

Araştırmalarım sonucunda ilk bulgum olan babamın fotoğrafıydı, işte babam Pengo:

HCH. VISNYEI-VADÁSZ PENGŐ
(Bédai Valley Hunter’s Bugac – Visnyei-Vadász Trixi)
December 14, 2001 MET: 65/02.
Breeder: Mr. János Eppel


Bu aşağıdaki fotoğrafta ise Ağustos 2008 de aynı anne ve babadan olan kardeşlerim var. Bir kısmı av köpeği olarak işe girmiş, bir kaç tanesi de Almanya' da iş bulmuş diye duydum. Ben ise burada babamla birlikte yoğurt işine girdim. Şaka yapmıyorum, bizim evde yoğurtları babam yapıyor ve yoğurt kaplarının üstünde benden esinlenerek ' OTTOOĞLU YOĞURTÇULUK A.Ş. " yazdırmış. Avukatıma göre isim için ayrıca para talep edebilirim ama şimdilik yediklerimin karşılığı olsun.


                 İnanmayacaksın ama şu fotoğraftaki de babam oluyor:

Onun hakkında kötü şeyler duymuştum ama bu kadar acımasız olduğunu bilmiyordum. Hikmet ve Serpil avcı-toplayıcı dönemi çoktan aştığımızı insanların av peşinde koşmalarının kesinlikle kabul edilemez olduğunu düşünüyorlar. Açıkcası benim de güdülerim beni kuş yakalamayı doğru yöneltse de yemeğim olduğu için sadece kovalayıp bırakmayı seviyorum. Hele bir tavşan görsem sprintlerimle onu bitiririm ama sadece kovalamak yeterli.

http://www.hungarianvizsla.co.hu/hirek_en.html bu linkte sülaleme ilişkin bir çok şey bulabilirsiniz. Annem, babam, kardeşlerim, halamın oğlu, emmimoğlu hepsi bu sayfada var. Hatta Katalin bacı da var, fakat kuş avlamalarını hiç tasvip etmediğimi tekrar belirtmeliyim. Şu aşağıda gördüğünüz gibi ben bir salon beyefendisiyim ve yoğurt imalatından başka iş bilmem...

3 yorum:

Luz dedi ki...

Otto seni seviyoruz :)

Luz dedi ki...

Otto seni seviyoruz :)

ottoluk dedi ki...

bwni sevmeyen ölsün.. tisekkürler:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...